

## FORM 1

(See rule 3)

## NOTICE OF ELECTION

Notice is hereby given that-

- (1) an election is to be held of a member to the House of the People in the <u>01-Bargarh Parliamentary</u> Constituency;
- nomination papers may be delivered by a candidate or by any of his proposers to the Returning Officer or to Sri Mahendra Mahapatra, Additional District Magistrate (Revenue), Bargarh-cum-Assistant Returning Officer at Office Chamber of Collector and District Election Officer, Bargarh Between 11 A.M. and 3 P.M. on any day (other than public holiday) not later than the 03.05.2024;
- (3) forms of nomination paper may be obtained at the place and time aforesaid;
- (4) the nomination papers will be taken up for scrutiny at <u>Office Chamber</u> of Collector and District Election Officer, Bargarh on <u>04.05.2024</u> at <u>11.00 AM</u>;
- (5) notice of withdrawal of candidature may be delivered either by a candidate or by any of his proposers or by his election agent who has been authorised in writing by the candidate to deliver it to either of the officers specified in paragraph (2) above at his Office before 3 P.M. on the <u>06.05.2024</u>;
- (6) in the event of the election being contested, the poll will be taken on **20.05.2024** between the hours as below.

Assembly Segments	Voting Time
01-Padampur	07.00 AM to 04.00 PM
02-Bijepur	07.00 AM to 06.00 PM
03-Bargarh	07.00 AM to 06.00 PM
04-Attabira (S.C.)	07.00 AM to 06.00 PM
05-Bhatli	07.00 AM to 06.00 PM
06-Brajarajnagar	07.00 AM to 06.00 PM
07-Jharsuguda	07.00 AM to 06.00 PM

Place: Bargarh

Date: 26.04.2024

Returning Officer

RETURNING OFFICER

01-BARGARH

PARLIAMENTARY CONSTITUENCY



## ଫାରମ – 1 (ନିୟମ 3 ଦ୍ରଷ୍ଟବ୍ୟ) ନିର୍ବାଚନ ନୋଟିସ୍

(୧) ଲୋକସଭାକୁ **୦୧- ବରଗଡ ସଂସଦୀୟ** ନିର୍ବାଚନ ମଣ୍ଡଳୀରୁ ଜଣେ ସଭ୍ୟଙ୍କ ନିର୍ବାଚନ ହେବ।

- (୨) <u>୦୩.୦୫.୨୦୨୪</u> ତାରିଖ ସୂଦ୍ଧା ଯେ କୌଣିସି ଦିନ (ସାଧାରଣ ଛୂଟି ଦିବସ ବ୍ୟତୀତ) ପୂର୍ବାହ୍ନ ୧୧.୦୦ ଘଣ୍ଟାଠାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ପ୍ରାର୍ଥୀ ନିଜେ କିମ୍ବା ତାଙ୍କର କୌଣସି ଜଣେ ପ୍ରୟାବକ ମନୋନୟନ ପତ୍ର **ଜିଲ୍ଲାପାଳ ଏବଂ** ଜିଲ୍ଲା ନିର୍ବାଚନ ଅଧିକାରୀ, ବରଗଡଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପ୍ରକୋଷରେ ରିଟର୍ଷିଂ ଅଧିକାରୀ କିମ୍ବା ଶ୍ରୀ ମହେନ୍ଦ୍ର ମହାପାତ୍ର, ଅତିରିକ୍ତ ଜିଲ୍ଲାପାଳ (ରାଜସ୍ୱ), ବରଗଡ ତଥା ସହାୟକ ରିଟର୍ଷିଂ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ।
  - (୩) ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସ୍ଥାନରେ ପୂର୍ବୋକ୍ତ ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ରର ଫାରମ ମିଳିପାରିବ।
- (୪) ଜିଲ୍ଲାପାଳ ଏବଂ ଜିଲ୍ଲା ନିର୍ବାଚନ ଅଧିକାରୀ, ବରଗଡଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପ୍ରକୋଷରେ ୦୪.୦୫.୨୦୨୪ ତାରିଖରେ ପୂର୍ବାହ୍ନ <u>୧୧.୦୦</u> ଘଣ୍ଟା ସମୟରେ ମନୋନୟନ ପତ୍ର ଯାଞ୍ଚ କରାଯିବ ।
- (%) ପ୍ରାର୍ଥିଦ୍ୱ ପ୍ରତ୍ୟାହରଣ ନିମତ୍ତେ ନୋଟିସ୍ଟ୍, ସ୍ୱୟଂ ପ୍ରାର୍ଥୀ ଅଥବା ତାହା ଦାଖଲ କରିବା ନିମତ୍ତେ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ହାରା ଲିଖିତ ଭାବରେ ପ୍ରାଧିକୃତ ହୋଇଥିବା ତାହାଙ୍କ ପ୍ରୟାବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରୁ କୌଣସି କଣେ ବା ନିର୍ବାଚନ ଏକେଞ୍ଜ ପାରାଗ୍ରାଫ (୨) ରେ ବିନିର୍ଦ୍ଦିଷ୍ଟ ଯେ କୌଣସି ଅଧିକାରୀଙ୍କ ନିକଟରେ ତାହାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟରେ <u>୦୬.୦୫.୨୦୨୪</u> ତାରିଖ ଅପରାହ୍ନ ୩.୦୦ ଘଣ୍ଟା ପୂର୍ବରୁ ଦାଖଲ କରିପାରିବେ।
- (୬) ଯଦି ନିର୍ବାଚନ ପ୍ରତିଦ୍ୱନ୍ଦିତାମୂଳକ ହୁଏ ତେବେ <u>୨୦.୦୫.୨୦୨୪</u> ତାରିଖରେ ନିମ୍ନ ସମୟାନୁସାରେ ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ କରାଯିବ।

ବିଧାନସଭା ଖଣ୍ଡ	ଭୋଟ ଗ୍ରହଣ ସମୟ
୦ ୧ -ପଦ୍ମପୁର	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୪ .୦୦ ଘଣ୍ଟା
୦ ୨ -ବିଜେପୁର	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬ .୦୦ ଘଣ୍ଟା
୦୩-ବରଗଡ	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬ .୦୦ ଘଣ୍ଟା
୦୪-ଅତାବିରା (ଏସ୍ .ସି .)	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬ .୦୦ ଘଣ୍ଟା
୦ ୫-ଭଟଲି	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬ .୦୦ ଘଣ୍ଟା
୦୬-ବ୍ରକରାଜନଗର	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬ .୦୦ ଘଣ୍ଟା
୦୭-ଝାରସୁଗୁଡା	ପୂର୍ବାହ୍ନ ୭.୦୦ ଘଣ୍ଟାରୁ ଅପରାହ୍ନ ୬ .୦୦ ଘଣ୍ଟା

ସ୍ଥାନ: ବରଗଡ

ତାରିଖ : ୨୬.୦୪.୨୦୨୪

୬୬.୭୮. ୨୦୬୪ ୨୬.୭୮. ୨୦୬୪ ରିଟର୍ଶ୍ୱିଂ ଅଧିକାରୀ ରିଟର୍ଶ୍ୱିଂ ଅଧିକାରୀ ୦୧-ବରଗଡ଼ ସଂସଦୀୟ ନିର୍ବାଚନ ମଶ୍ଚଳୀ